Η εταιρία μας

Η εταιρία μας λειτουργεί στον χώρο των καινούργιων ανταλλακτικών πρώτης εφαρμογής, για οχήματα Ford για περισσότερο από 34 χρόνια. Μέσα από το ανεξάρτητο δίκτυο εμπόρων της, έχουμε χτίσει τον δικό μας κύκλο συνεργατών για να εξυπηρετούμε απρόσκοπτα τις ανάγκες των κατόχων Ford, ολόκληρου του βόρειου και δυτικού τομέα Αθηνών. Από την πιο μικρή εργασία συντήρησης (όπως η αλλαγή μάκτρων), μέχρι τις πιο περίπλοκες είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε με τις πιο ανταγωνιστικές τιμές και υπηρεσίες εφάμιλλές της μαμάς Ford.

Έδρα και λειτουργία

To φυσικό μας κατάστημα που λειτουργεί και ως προσωρινή αποθήκη, έχει έδρα από το 1984, στην Νέα Ιωνία Αττικής, στη διεύθυνση Αλ. Παναγούλη 28 και Καΐστρου. Εκεί θα βρείτε άμεσα διαθέσιμα, αναλώσιμα όπως φίλτρα, μπουζί, καλώδια, ρουλεμάν, στοιχεία διακόσμησης και άλλα.

Το ωράριο λειτουργίας του καταστήματος είναι από τις 08:00 μέχρι τις 16:00 Δευτέρα με Παρασκευή. Ενώ είμαστε ανοιχτά και το Σάββατο εξυπηρετώντας τις τελευταίες παραγγελίες της εβδομάδας, από τις 09:00 μέχρι 13:00.

Στοιχεία επικοινωνίας

  • Τηλέφωνο : 210 3005699
  • E-mail : info@gnisioservice.gr
  • Διεύθυνση : Αλ. Παναγούλη 28 και Καΐστρου, Νέα Ιωνία

Προς επιχειρήσεις, ΜΚΟ και εκπαιδευτικούς

Εάν θέλετε και εσείς να γίνεται μέλος του δικτύου συνεργατών μας για να επωφεληθείτε από τις προσφορές και τις υπηρεσίες μας ή επιθυμείτε να προσθέσετε τα προϊόντα σας στον κατάλογό μας, συμπληρώστε μια από τις παρακάτω φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντος με το αίτημά σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.